About

Numele meu este Georgiana Ene si sunt o fata vanzatoare de idei, permanent indragostita de frumos! De mica mi-a placut sa scriu. Prima data la 15 ani,  am scris o nuvela si-apoi o povestire. Ambele inspirate din adolescenta mea. Apoi am luat o pauza de vreo 20 ani.

Go! Go! Go!, acum Hai la teatru, este un blog despre teatru dar si despre pasiune si frumos, pe care l-am lansat in februarie 2012,  dupa ce am vazut a nu stiu cata oara o piesa la Teatrul Metropolis. M-a impresionat in mod deosebit seara aceea cand m-am hotarat sa-mi fac blog, pentru ca a fost lume foarte multa, desi piesa se juca de 4 ani si afara erau -17 grade.

I-am dat numele acesta pentru ca cine il va citi poate va merge la teatru. E un indemn de a ne indrepta spre cultura.

Perioada mea de maturizare, foarte frumoasa de altfel, a fost presarata cu momente unice: in perioada facultatii am fost Midnight Killer alaturi de Andrei Gheorghe, apoi am descoperit teatrul independent odata cu UNITER-ul acordat lui Florin Pierisc jr. pentru  Sex, Drugs, Rock and Roll pe care am si inceput sa-l citesc de-atunci.

Pe Piersic jr. l-am descoperit 10 ani mai tarziu pe scena Teatrului Metropolis prin faptul ca mergeam foarte des la teatru. Pentru ca intotdeauna ma intorceam cu impresii despre piesele pe care le vedeam, la sfatul unei prietene, mi-am facut blog. La sfatul unui actor, am inceput sa scriu din perspectiva spectatorului. Fara sa judec. Scriu doar daca imi place o piesa. Si cum eu in fiecare piesa vad ceva bun, scriu! Astfel a aparut blogul. Ca o necesitate de exprimare!

Tot atunci am descoperit ca fashion-ul si teatrul au ceva in comun: scrisul. Mai scriu din cand in cand pe un site de fashion and beauty, ca sa incerc si altceva!

De cateva luni incoace m-a cuprins febra bloggerelii si l-am descoperit pe Chinezu. Il citesc cu mare placere si simt ca de fiecare data am ceva de invatat de la el. In afara de fashion si teatru citesc carti, de oricare fel si ma uit la filme. Vechiturile de la Hollywood ma fascineaza!

Si merg in continuare la teatru, ca sa am despre ce scrie.


14 responses to “About

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: