zolty

Pe Zolty l-am cunoscut anul trecut la Vama Veche, intr-un minunat week-end pe care l-am petrecut (si in care am petrecut) impreuna cu Cristi si cu alti bloggeri minunati la Sandalandala. Acesta a fost surpriza pe care Chinezu le-a facut-o comentatorilor premianti de pe blogul lui.

Zolty ma impresionase deja prin ceea ce scria pe blog, dar vara trecuta am ramas fara cuvinte cand am aflat ca el nu vazuse marea.

Nu am mai participat de mult timp la campaniile de pe Blogal Initiative. Doar le-am urmarit. Gestul frumos pe care vrea insa sa il faca Zolty m-a determinat sa-i scriu povestea.

Pe scurt, Zolty, unul dintre bloggerii activi în campaniile Blogal Initiative şi, în acelaşi timp, unul dintre cei mai inimoşi oameni pe care am reuşit să-i cunoaştem, vrea să dea prin concurs fostul lui scaun electric. Pentru cei care nu ştiu, Zolty suferă de distrofie musculară congenitală, motiv pentru care nu poate desfăşura toate activităţile pe care le desfăşurăm noi. Chiar şi atunci când scrie pe blog face asta folosind doar un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult.

Zolty şi-a cumpărat acum ceva timp un scaun electric, care să-l ajute să se deplaseze. Între timp, a primit altul mai performant, iar acum vrea să doneze scaunul lui vechi cuiva care are nevoie de el. Problema ar fi că scaunul are nevoie de nişte acumulatori, care costă în jur de 1500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător, aşa că ne-am gândit să găsim un sponsor care să ne ajute cu aceste două neajunsuri.

Asadar, se cauta sponsor pentru fapta buna pe care vrea sa o faca Zolty, care sa cumpere acele acumulatoare si care sa suporte cheltuielile de transport ale scaunului.  Propunerile de sponsorizare se pot trimite pe adresa: contact@blogalinitiative.ro, unde vor fi centralizate.

To be continued.


4 responses to “zolty

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: