proiectii speciale la BIFF

Cea de-a 10 a editie a Festivalului International de Film Bucuresti aduce iubitorilor de filme bune, proiectii speciale!

Sub denumirea Venice Days Presents, publicul va avea ocazia sa se bucure de prezenta a trei filme care au facut istorie: Viata frumoasa / Belle Vie, extraordinarul debut in lungmetraj al lui Jean Denizot, primit cu ovatii la Salonic si Angers, Bethleem, primul film al  tanarului Yuval Adler, laureat cu 7 premii (din 13 nominalizări) la Premiile Academiei de Film din Israel si C.R.A.Z.Y, filmul cu care Jean-Marc Vallée a castigat aprecierea criticii internationale, cu aproape 10 ani inainte de dublu-oscarizatul Dallas Buyers Club.

La fel ca in fiecare an, Festivalul Internațional de Film Bucuresti va acorda un Premiu de Excelenta.

Laureatul din acest an este Dan Nuțu, in cinstea caruia festivalul va proiecta Ratacire (regia Alexandru Tatos, dupa un scenariu de Alexandru Tatos si Ion Baiesu), film de la a carui premiera s-au implinit anul trecut 35 de ani, informeaza organizatorii.

Cel mai vechi festival competitiv din Bucuresti destinat exclusiv filmului de lungmetraj, va avea loc in perioada 26 martie – 2 aprilie 2014, la Cinema Studio, NCRR – Studioul Horia Bernea, sala Elvira Popescu si Institutul Cervantes.

CRAZY

 

C.R.A.Z.Y – sursa foto BIFF

Anunțuri

2 responses to “proiectii speciale la BIFF

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: