masculin/feminin

Piesa scrisa de Lia Bugnar, Masculin / Feminin, este o poveste de iubire, de regasire, de acceptare si de intelegere a ceea ce suntem. Incepand cu intelegerea noastra, in primul rand, si continuand cu intelegerea semenilor nostri.

Asistam la intamplarile tragi-comice ale unei familii, cu rasturnari de situatie care strica echilibrul relatiei, cumva monoton si banal, ne confruntam cu dileme existentiale ale femeii, de genul s-a dus un fir la ciorap, dar regasim si sentimente de iubire pura, momentele acelea in care iti intalnesti jumatatea.

Desi este intr-un rol secundar, Marius Manole este sarea si piperul piesei, prin simpla lui prezenta si prin felul in care spune lucrurilor pe nume. Singura care are curaj sa-i dea replicile este Ilinca Manolche. Superba!

Minunatii: Andrei Aradits, Laura Cretu si Teodora Stanciu completeaza printr-un joc excelent si perfect acest tablou al familei aproape perfecte, si raspund de-a lungul unei ore intrebarilor: pe cine iubim, cat iubim si cum iubim? Aceste lucruri, le vom afla oare vreodata?

masculin_feminin

Anunțuri

One response to “masculin/feminin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: