o piesă deşănţată

Sau definitia unei intalniri mai putin obisnuita a doua cupluri, in cautarea ceva-lui inedit. Ineditul fiind aici, incercarea unuia dintre parteneri sa ofere ceva nou jumatatii sale si regasirea sinelui.

Mihu si Ela, Niki si Mira sunt casatoriti. Unul cu celalalt. Mihu cu Ela (Radu Iacoban si Lia Bugnar) si Niki si Mira (Marius Manole si Ilinca Manolache). Toti patru isi dau intalnire in piesa Liei Bugnar, pe scenele de la Godot sau Green Hours.

Intr-o seara, seara care se vrea a fi perfecta, cele doua cupluri se intalnesc in urma postarii unui anunt, la domiciliul unuia dintre ele. Si cum o seara care se vrea perfecta, nu e niciodata perfecta, nici aceasta nu face exceptie.

In cautarea de senzatii noi, cei patru protagonist isi dezvaluie adevaratele sentimente si frustrari. In final, ne lasa sa vedem dincolo de aparente. Le vedem putin din frumusetea sufletelor!

Piesa este o comedie frumoasa! Are un text bun si este condimentata de aparitia celui de-al cincilea personaj, care reuseste sa ne arate adevaratele fete ale celorlalte personaje. Dintr-o data, situatia devine transparenta si ne confirma inca o data, ca oamenii nu sun ceea ce spun ca sunt si nu fac ceea ce spun ca fac!

Aplauze multe la final, zambete pe chipul actorilor, public relaxat, stare de bine, liniste sulfeteasca – ne dam seama ca nu suntem singurii care ne dam drept ceea ce nu suntem – toate acestea la un loc, sunt ingredientele pentru o seara aproape perfecta!

Zambesti. In coltul stang al gurii se simte un regret. E semn ca si tu cateodata lasi impresia ca esti ceea ce nu esti!

o piesa desantata

Anunțuri

2 responses to “o piesă deşănţată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: