interviu

Scrisesem de vazut! pe o retea de socializare, atunci cand am citit despre ultima piesa in care joaca Dan Bordeianu.

Despre Interviu, stiam doar ca este noua, tine vreo ora si un pic – neobisnuit pentru genul de piese in care l-am vazut pe Bordeianu, alaturi de el joaca o studenta la UNATC,  si ca aveau sa plece intr-un turneu maraton prin tara cu ea – si aceasta era tot o premiera pentru Bordeianu.

Asteptam piesa si imi doream sa-l vad pe Dan in altfel de rol decat cel de latin-lover – va amintiti telenovelele in care a jucat? – tot timpul am zis ca are ceva de oferit, mult, chiar foarte mult si e pacat! Supozitiile mele care s-au confirmat de-a lungul timpului, vazandu-l pe scena, in diverse roluri.

Interviu este o piesa decupata dintr-o revista de cancan. Pe scurt: un jurnalist merge sa intervieveze o vedeta de carton, stralucitoare in filme de mana a doua in Olanda. O banala conversatie despre silicoane, frumusete si creier de silicon devine brusc interesanta atunci cand cicatricele se recunosc si incep sa dezvaluie secrete. Incepe un joc de genul adevar si provocare, fiecare dintre cei doi protagonisti crescand miza. Pana unde? Interviul iti da toate rasunsurile!

Reclame

4 responses to “interviu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: