forever young?

Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai  20 de ani, inseamna sa fii optimist, sa te simti bine si sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa-l cuceresti (Ana Aslan).

Despre Doamna care ne intinereste s-au scris multe. Nu ne intinereste doar cu miraculoasa descoperire a vitaminei H3, ci si prin felul in care s-a facut cunoscuta.

Parca ar fi povestea ei de viata pusa in Gerovital H3. Asa cum insasi Ana Aslan spune tratamentul meu cu Gerovital H3 este o solutie, dar nu numai. Este, in acelasi timp, o filosofie de viata si speranta.

Dar cine este Ana Aslan? Spun este, pentru ca ea este printre noi prin ceea ce a lasat in urma ei, o descoperire uimitoare care a revolutionat lumea si continua sa ne uimeasca!

Nascuta intr-o familie cu valente intelectuale in Braila, in anul 1897, medic roman specialist in gerontologie, academician din 1947 si director al Institutului National de Geritrie si Gerontologie (1958-1988). A evidentiat importanta procainei in ameliorarea tulburarilor distrofice legate de varsta, aplicand-o pe scara larga la clinica de geriatrie, sub numele de Gerovital.

Ana Aslan a inventat in colaborare cu farmacista Elena Polovrageanu, produsul geriatric Aslavital, brevetat si introdus in productie industriala in 1980. Rezultatele obtinute sunt remarcabile si sunt  comunicate Academiei Romane.

De-a lungul timpului obtine numeroase premii si distinctii: Premiul international si medalia ‘Leon Bernard’, prestigioasa distinctie acordata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, pentru contributia adusa la dezvoltarea gerontologiei si geriatriei (1952), Meritul Stiintific CI.I (1967), Merito della Republica (Italia), Cavaler al Ordinului Palmes académiques(Franta), Profesor Honoris Causa si Doctor emerit al Universitatii Bragança Paulista (Brazilia).

De asemenea, prin titlurile care i-au fost acordate in lume (New York, Chile) si nationale fac Gerovital H3 brand national de care suntem foarte mandri!

Faima internaţionala, onorurile si nenumaratele distinctii care i-au fost acordate, numarul si rangul pacientilor din sfera politica, stiintifica si artistica din intreaga lume (Tito, Charles de Gaulle, Hrusciov, J.F. Kennedy, Indira Gandhi, Imelda Marcos, Marlene Dietrich, Konrad Adanauer, Charlie Chaplin, Kirk Douglas sau Salvador Dali) o includ pe Ana Aslan in constelatia celor mai importante personalitatii mondiale care au ’miscat’ Universul.

Din aceste motive, felicit initiativa 3 M PR3MIAZA INOVATIA! Un demers unic de mediatizare, promovare si sprijin acordat inventicii romanesti.

Am ales sa scriu despre Ana Aslan pentru ca sunt femeie in primul rand. In al doilea rand, pentru ca sunt chimista si mi-ar fi placut sa fac cercetare si sa duc mai departe inovatia. Si nu doar pentru ca as vrea sa fiu mereu tanara. Pentru ca tineretea incepe cu sufletul si sufletul meu este tanar. Si daca nu am facut acest lucru, pot sa scriu despre asta. Si pentru ca vreau sa impart aceasta bucurie care se numeste Ana Aslan cu voi. Si de-acum o sa fim tineri mereu!

In lista de inventatori si inventii sunt oameni minunati despre care fiecare dintre noi a auzit. Dar daca vreti sa aflati mai multe despre ceea ce se intampla la premiile inovatiei, puteti citi aici.

Astazi, la mai bine de o jumatate de secol de la realizarea sa, Gerovital ramane in continuare o marca de referinta in lupta anti-aging, un produs reinventat, care se adapteaza vremurilor, dar pastreaza in semnatura olografa a Anei Aslan un aer de traditie si valoare.


One response to “forever young?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: