zi ca-i bine!

Stiam de vechea – noua piesa regizata de Florin Piersic Jr. de aproape o luna.

De data aceasta, aveam sa-l vad din nou pe scena de la Green Hours, acolo unde il vazusem prima data, unde il descoperisem cu doisprezece ani in urma.

Bine, il mai vazusesm cinci-zece minute tot acolo, in seara in care Artistii sustineau Green Hours, dar acum avea sa fie ceva mai mult: in afara de faptul ca este regizorul piesei care a si castigat Gala Tanarului Actor in 2001, acum are si unul dintre roluri.

O piesa clasica, sa zic asa, trei personaje – un cuplu si un prieten foarte bun de-al sotului care ii viziteaza – conversatii, umor negru si drame personale ale personajelor. Acestea sunt elementele cheie ale piesei scrise de Wil Calhoun pe care acesta isi construieste povestea.

Piesa speculeaza din plin carisma protagonistilor, iar textul ingenios ii pune din plin la treaba. O piesa care vorbeste despre neimpliniri, dorinte si realizari.

Exceptional Florin Piersic Jr. cu care m-am obisnuit intr-un fel, sa-l vad in rol de killer (Tom si Jerry) sau rol de patron absurd (Zaruri si carti). Aici face un remarcabil rol de compozitie. Superbi Serban Pavlu si Andreea Bibiri care il pun valoare pe Piersic Jr. si  impreuna cu acesta dau valoare si frumusete piesei.

Zic ca-i (foarte) bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: