solpadeine is my boyfriend

Am avut placerea de a vedea una dintre piesele prezente in Festivalul Absolut Fringe 2012 din Irlanda Solpadeine is my boyfriend, pe scena Teatrului Act.

In a doua seara a Festivalului de teatru Scrie despre tine, am cunoscut o parte din Stefanie. Atat cat a vrut ea sa ne arate din felul ei de a fi. Povestea ei, poate fi povestea oricui: iubire, cautari, job, dezamagiri, toate puse intr-o perna uriasa pe care o plimba dupa ea pe scena. Timp de o ora, Stefanie vorbeste incontinuu. Vorbeste in rime melodioase care m-au dus cu gandul la Shakespeare. Fie ca e monolog, fie povestire sau stand-up, aceasta se rostogoleste, se tavaleste pe jos, ii scapa o lacrima, se bate cu un sac de box, se imbraca, se dezbraca si bea Solpadeine!

Solpadeine este un analgezic care contine paracetamol, codeina si cofeina. Este si analgezic si energizant in acelasi timp. Asa cum este si iubirea, caci despre asta e vorba aici. Este o piesa de teatru facuta dupa o experienta personala. Asa cum se intampla si in cadrul atelierului de scris scrie despre tine: iti alegi un moment din viata ta, faci un text si il pui in scena!
Solpadeine is my boyfriend este si povestea mea. Dar si a ta! Este povestea care te face sa plangi si sa razi in acelasi timp. Sa plangi ca stii ca ti se intampla si tie si sa razi ca dupa ce te tavalesti pe jos din cauza chinurilor iubirii, te ridici, dai un pumn sacului de box si mergi mai departe!

Anunțuri

2 responses to “solpadeine is my boyfriend

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: