roman teatral

Una dintre cele mai frumoase surprize ale acestei stagiuni este punerea pe scena Teatrului Nottara a unui roman teatral.

Este vorba despre textul lui Mihail Bulgakov, Roman Teatral,  in regia lui Vlad Massaci. Acesta reuseste alaturi de Bogdan Budes – cel care face dramatizarea si Andu Dumitrescu – cel care semneaza scenografia, sa creeze un spectacol metafora.

Textul lui Bulgakov pus in scena de talentatul Massaci reprezinta povestea dureros de reala a unui autor care incearca sa inteleaga de ce in anumite timpuri sunt tolerate doar anumite creatii literare.

Spectatorul are ocazia sa intre in mintea autorului si sa vada prin ochii acestuia cum se scrie un roman si sa traiasca prin personajele iesite din manuscris intreaga poveste. Este drumul strabatut de la inceputuri, din momentul creariii acestuia, pana la finalul trist – distrugerea completa a manuscrisului si a vietii autorului.

Cu o distributie impresionant de buna care reuneste actori tineri si actori cu ani buni de experinta, Roman Teatral este o radiografie a culiselor teatrelor. Suntem martori muti la jocuri, barfe, daruire, sentimente si tristete. Suntem martori ai lumii teatrului!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: