etichete buclucase

Suntem  intr-o dupa- amiaza mai prietenoasa, aproape calduroasa, de iarna la noi in Agentie si pregatim materialele pentru o noua campanie de mediu. Acestea trebuiesc trimise colegilor nostri din tara, pentru urmatoarele actiuni de colectare deseuri electrice si electrocasnice. Ne pregatim listele cu tot ce avem de trimis in fiecare judet, alegem  gecile, manusile si caciulile voluntarilor, pregatim regulamentele si materialele de training. Campaniile pe care le facem sunt impreuna cu o Asociatie de Mediu si sunt campanii de informare si constientizare a populatiei. Se fac lunar in cate patru-cinci judete, impreuna cu voluntari din scoli si cu sprijinul autoritatilor locale.

Ca sa fie totul in regula, profesional vorbind, ne hotaram sa printam destinatarii carora le trimitem materialele, pe etichete autoadezive. Zis si facut. Adica doar zis, ca de facut nu aveam cum pentru ca ramasesem fara etichete. Cautam repede site-ul de unde comandam, papetarie.ro si alegem de acolo etichetele dorite. Suntem clienti vechi si stim cum sa procedam. Lansam comanda si ne vedem mai departe de treburile noastre.

Pregatim kit-urile de premiere pentru voluntarii pe care ii folosim in campaniile noastre: tricouri si sepcute branduite, caiete, carti, creioane colorate sau stilouri – in functie de clasa in care sunt – si diplomele de voluntar. Terminam cu impachetatul in cateva ore si asteptam cuminti etichetele comandate. Fiind in Bucuresti si clienti fideli, le primim in ziua in care facem commanda. Si acestea nu intarzie sa apara. Surpriza insa! In graba, comandasem altfel de etichete, pe care nu aveam cum sa le folosim. Facem alta comanda de etichete, cei de la papetarie.ro sunt draguti si ne ajuta de data aceasta si materialele noastre pleaca in sfarsit in tara. Acum colectarea poate incepe!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: