urmarirea

EL si EA convenisera sa se vada si cu alte persoane. Nu ca nu se mai iubeau, ci pentru a condimenta un pic relatia. Aveau doar o zi pe saptamana cand puteau sa faca asta. Martea. Ideea nu le apartinea. Vazusera intr-o piesa de teatru, li s-a parut nostim si au zis sa incerce si ei. Asadar, marti seara fiecare se vedea cu altcineva. Doar luau masa impreuna si beau ceva. Apoi se intorceau acasa.

Dar EA devenise suspicioasa de la o vreme si avea senzatia ca EL incepuse sa aiba mai multa treaba cu tipele cu care se vedea. Uneori, intarzia mai mult decat era prevazut. Astfel s-a hotarat sa-l spioneze. Cum? Cum sa faca lucrul asta? Se tot gandea EA. Auzise de existenta unui site specializat in asa ceva: microfonSpion.ro. L-a cautat si in prima faza s-a gandit sa-i cumpere un ceas spion. Era elegant, camera avea rezolutie foarte buna si avea si reportofon incorporat. I l-a oferit cadou marti seara, inainte de intalnire. EA era nerabdatoare ca EL sa vina acasa, sa poata asculta ceea ce facuse in seara respectiva. Avand timp foarte putin la dispozitie, cam cat mergi in bucatarie sa bei un pahar cu apa, nu a retinut decat vocea lui care spunea ‘saptamana viitoare mergem la mine’. Abia acum devenise nelinistita. Astfel, EA se gandi la niste camere ascunse, pe care sa le instaleze in casa. Zis si facut! Deja site-ul microfonSpion.ro  ii era prieten. A achizitionat una si a amplasat-o strategic, fara sa se vada,  la intrarea in living. Asa putea vedea cat mai mult din el, inclusiv  intrarea in dormitor. Acest lucru se intampla marti, inainte de intalnirile lor. A doua zi, fata isi lua o zi de concediu, sa poata urmari inregistrarea.

Miercuri dimineata la cafea era pregatita sufleteste sa vada ce se intamplase cu o seara inainte. Se aseza pe canapeaua din living cu emotii mari. Ceea ce a vazut insa, i-a luminat fata: EL mergea la film, in fiecare marti seara (asa se intampla si in piesa de teatru de unde luasera ideea) impreuna cu un amic de-al lui.  Atunci intelesese ce insemna ‘data viitoare mergem la mine’. EL il invitase pe acesta la ei acasa sa vada ultimul film regizat de Tarantino.

Dar si EA avea un secret. In fiecare marti seara iesea cu o prietena de-a ei care avea copil, in parc sau in Mall-uri, la locurile amenajate pentru copii.

EA i-a recunoscut lui ce facuse. EA il iubea. EL a iertat-o. Si EL o iubea. EA si EL se iubeau la fel ca in prima zi.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: