muzica de film cu aroma de jazz

A-nceput de ieri sa cada. Cate-un fulg, acum a stat. Si odata cu acest fulg, am inceput sa fim prinsi de magia serilor geroase de iarna cu luna de portelan, a ceaiului fierbinte cu rom si scortisoara si de bucuria sarbatorilor de iarna.

Ce lipseste pentru ca seara sa fie cu-adevarat magica? Un film bun si o muzica buna si tabloul este complet. Si daca nu stiti ce sa alegeti, puteti sa veniti sa le ascultati pe cele patru fete minunate Capriccio.

In aceasta perioada, au loc mai multe concerte romanesti, dar dintre acestea merita amintite performantele  Cvartetului Capriccio (Andreea Tanislav, Ana Maria Tanase, Laura Chesauan si Flaminia Nastai).

Muzica de film cu aroma de jazz puteti asculta miercuri, 12.12.2012, la Barka Saffron. Este un eveniment organizat de PINK STRIPE Group si doreste sa aduca in inimile noastre frumusetea filmelor de-odiniara, de data aceasta pe portativ. Veti fi cu adevarat fascinati de viorile si violoncelul celor patru fete, de gazada evenimentului, Barka Saffron, si nu in ultimul rand de organizatori!

pink stripe

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: