roz

Viitorul suna roz! Asa vad eu viitorul unitatilor de stocare. Daca ma raportez la momentul acesta, azi, 2012, eu ma multumesc cu memoria laptopului meu, o colectie de CD-uri unde mi-am pus poze mai vechi si filmulete din vacante si memory stick-uri.

Chiar ma gandeam ca as putea sa-mi iau un HDD extern la promotie, acum in prag de sarbatori. Asa pot sa pastrez  si mai multe amintiri: fie vizuale, auditive sau scrise. Dar acest lucru se intampla astazi, aici, acum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spuneam ca viitorul suna roz. Da! Suntem intr-o continua inovatie. Tehnologia avanseaza, oamenii descopera lucruri noi si tot timpul ne reinventam. Suntem conectati la era tehnologiei. In curand cartile or sa dispara, au aparut kindle-urile, televizoarele si ele, avem tablete si smartphone si posibil ca si intalnirile fie ele romantice, fie de business sa dispara. Avem retele de socializare. Poti sa-ti pui acolo sentimentele, impresiile, sa iesi la o cafea (s-au inventat cafenele retelelor de socializare), poti sa citesti stirile sau sa asculti muzica, pe care ai putea sa o imparti cu cineva drag tie.

In evolutia uimitoare a device-urilor, asa cum se prezinta ea la ora actuala, unitatile datelor de stocare vor deveni un accesoriu indispensabil, la moda. Nu as sti sa-l definesc acum. Ma adresez deopotriva femeilor, barbatilor si copiilor. Dar va deveni un accesoriu la moda. Poate sa fie doar o simpla conexiune foarte rapida la internet si atunci poti sa-ti stochezi toate datele in Cloud.

Da, Cloud, cu siguranta va fi viitorul. Pink Cloud. Va fi ca un living impresionant, unde vei avea carti, filme, poze, ziare, televiziune, radio si o ceasca cu ceai. Poti sa-ti inviti acolo toti prietenii tai, atata timp cat ai o conexiune ultra-rapida la internet si un device de ultima generatie cumpart dintr-un magazin online performant.

pink @superBlog 2012

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: