Leonida ²

Suntem la final de An Caragiale si suntem invitati la o noua premiera semnata Silviu Pucarete si gazduita de TNB. Aflat la prima sa colaborare cu Nationalul bucurestean, regizorul realizeaza un spectacol neconventional si aduce atmosfera lui Caragiale in inimile noastre, printr-un umor rafinat de o inventivitate absolut debordanta.

De ce Leonida ²? Este vorba evident de piesa Conu Leonida fata cu reactiunea si de o viziune cu totul noua a lui Purcarete asupra acestei piese. Asistam parca la un exercitiu de interpretare, pentru cine face cel mai bun rol Leonida. Mariana Mihut sau Victor Rebengiuc?

Placut impresionata de interpretarea celor doi actori, cu care de altfel ne-am si obisnuit, la premiera de-aseara am fost si mai tare impresionata de decorul semnat de Dragos Buhagiar, care devine el insusi personaj, si de muzica lui Vasile Sirli care in interpretarea fascinantei Florentina Tilea potenteaza cu inteligenta si umor intentiile regizorale. Spectacolul este realizat in colaborare cu  Teatrul Municipal Ariel din Ramnicu Valcea.

Va invit sa-l vedeti la acest final de An Caragiale. Va va da un tonus bun si veti fi impresionati de viziunea lui Silviu Purcarete.

Anunțuri

2 responses to “Leonida ²

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: