scrisoare

Expeditor: Eu la 80 ani

Destinatar: Eu in octombrie 2012

Draga mea,

E neobisnuit sa folosesc acest tip de corespondenta. Nu l-am mai folosit de mult. In mod normal foloseam e-mail-ul, dupa cum bine stii.  Dar de  ceva timp am probleme cu placa de baza si mi se blocheaza PC-ul. Cred ca imi trebuie alta. Pe vremuri, era un magazin on-line, Oktal se numea. Aveau un slogan tare dragut ‘promisiuni respectate. Din 1999’. Mai exista? La ei as vrea sa comand o placa noua de baza. Si as mai avea nevoie de un hard disk extern. Am atatea articole scrise, arhivate in calculator si nu vreau sa se piarda. Sunt acolo o multime de amintiri si vreau sa le pastrez.

De asemenea am nevoie si de un procesor mai bun. Un Intel. Tot de la ei l-as lua. Am incercat zilele trecute sa gasesc un alt furnizor si nu stiu, parca toti mi se pare neseriosi. Nu am incredere!

Cum e noul monitor LCD pe care ti l-ai luat? Daca esti multumita, te rog spune-mi. Odata cu cele trei produse pe care vreau sa le comand, o sa-mi comand si un monitor.

Altfel? Esti bine? Sanatoasa? Cum merge cu scrisul? Ai reusit sa-ti publici cartea? Iti tin pumnii si iti doresc numai bine.

Cu drag,

Eu

Tehnologia face diferenta la superBlog 2012

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: