ileana cosânzeana

24 mai, o zi deosebita pentru moda romaneasca.

Intr-o locatie frumoasa (Aurrum Palace), a avut loc lansarea primei colectii de haine, inspirata din folclorul romanesc, a creatoarei Valentina Vidrascu.

Demonstratia Valentinei Vidrascu – cel mai bun designer roman din Republica Moldova – incepe si pune accentul pe radacinile estetice ancestrale: portul pouplar, in general, si mai ales ia – la blouse roumaine dupa Matisee si mai apoi Yves Saint Laurent. Totul se transforma intr-un autentic etnic de lux – acel lux al lucrului exclusiv manual, al esteticii pure, al materialelor naturale si al simbolismului major.

Pot afirma ca exista o moda romaneasca de lux ancorata in trecutul profund si propulsata intr-un viitor plin de valori autentice. Obtinem, astfel, un etnic de lux cu accente futuristice, pur, sincer si direct.

Prin toate acestea, Valentina Vidrascu intra intr-o galerie selecta de designeri autohtoni care au fost invitati sa prezinte, sau o vor face, in evenimentul luxului constituit prin Soiree de la monde.

Dar prin ce a fost asa deosebita colectia Valentinei ? Prin atentia la detalii, culori, materiale, imbinari de materiale si mai ales prin suflet. O mare parte din sufletului ei, l-am descoperit pe parcursul intregii prezentari.

http://www.alexandrapasca.ro

Anunțuri

4 responses to “ileana cosânzeana

 • Cristina

  Foarte frumos spus. O colectie minunata, cu detalii superbe in care se vede sufletul frumos al designerului… Acesta este viitorul modei romanesti, un viitor cu valori autentice si stil!

  • georgiana ene

   multumesc. chiar m-a impresionat colectia. de fapt, dupa prezentare, am reusit sa o vad pentru scurt timp pe creatoare si mi-a placut forte mult. atunci mi-am dat seama ca si-a lasat o parte din suflet in colectia aceea. se citea in privirea ei.

 • Camelian Propinatiu

  Pe urmele Reginei Maria, a fost la Aurrum Palace o adevarata lectie de bun gust si românism pentru protipendada noastra cocalara, republicana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: