EA a spus ‘te iubesc’

Personaje:

EA – fata

ea – vocea din capul ei

EA: (citeste mesajul pe care l-a primit): ‘te iubesc punct Daca as putea sa dau inapoi macar un sfert din gandurile tale bune, care m-au sprijinit si m-au facut sa merg inainte. Sa fii happy happy.’

ea: ti-a spus’ te iubesc.’ Mai citeste o data. Poate n-ai citit bine.

EA mai citeste mesajul inca o data. Era la fel. EA era si mai incurcata. Era mesajul cu numarul 613. In ziua de Revelion, trimis pe la 4 dupa-amiaza. Zambeste fin. Se simte ametita, ca si cum ar fi baut vreo trei pahare cu sampanie. Mai citeste o data. La fel.

ea: si-acum ce-ai sa faci? Nu-i raspunzi? E frumos ce a spus. Se joaca insa, un pic cu cuvintele. Vezi?  A pus punct dupa ‚te iubesc’. De fapt asa pune el intotdeauna punct, dupa fiecare afirmatie pe care o face in scris.

EA se plimba prin camera ei, priveste atenta perdeaua si draperia si vede cum o raza de soare incerca sa se strecoare printre florile de pe pervaz. De fapt EA nici nu vedea ce se intampla. Nu auzea si nu vedea nimic. Era prinsa acolo, in mesajul acela cu numarul 613.

613 mesaje. Raportul era aproximativ de 1:1. Poate EA scria mai des. Dar si EL ii raspundea, la fel de des. Nici iubitului ei nu-i scrisese atata, in 7 ani de cand erau impreuna. D-apoi cuiva pe care nu-l cunostea.

EL si EA nu se cunosteau. Se vazusera de cateva ori, in niste locuri publice si stiau unul despre celalalt ca exista. EL nu stia cine este EA, iar EA nu stia ce face EL. Dar o atragea intr-un mod misterios. Se descopereau cu fiecare mesaj pe care si-l scriau. Atat cat voia fiecare sa se lase descoperit.

ea: trebuie sa-i raspunzi ceva. Au trecut aproape 2 ore. Tu il iubesti? Scrie-i ceva. Dar din suflet, nu doar sa fie scris. Asa cum ai facut-o de doi ani incoace.

EA (isi ia laptop-ul  in brate si da reply la mesajul pe care l-a primit):  ‘i’am happy now. Si iubeste-ma in continuare. Have fun. Kiss you.’ (si da ENTER).

ea: nu pot sa cred ca ai scris asa. ‘Iubeste-ma in continuare?’.  Omu’ a fost atat de dragut si sincer cand ti-a scris si tu nu esti in stare sa spui decat ‘iubeste-ma in continuare?’. Unde e emotia, traiarea pe care ai simtit-o cititind mesajul lui. Nu ai pic de romantism in tine. Adica: nu mai ai nici un pic de romantism? Nu a mai ramas nimic de zis? S-a incheiat un an, nu o conversatie prelungita pe care o aveti de doi ani. Mergeti pe trei, de-acuma.

EA se ridica din pat, puse laptop-ul pe masa, se duse la dulapul cu haine si isi scoase de-acolo tinuta pe care si-o pregatise pentru noaptea de Revelion. Si isi vazu de treaba ei pana cand a inceput petrecerea.

Miezul noptii. Anul nou. Un nou an. Dorinte puse sa se indeplineasca. Sarutari si imbratisari.

EA scoate telefonul, acceseaza txt messages si tasteaza: ‘sa ai un an minunat. Si ceea ce nu ti s-a indeplinit, sa se indeplineasca. Space space space space space space…. Si eu te iubesc.’

Message has been sent.

To: EL.

ea: a spus ‘te iubesc.’

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: