invitatie la… crima

Am citit in numarul trecut al revistei Unica, despre un nou concept de teatru nou –nout in Romania.

‘Crima la cina’ se numeste. Ce se intampla? Mai multi actori, tineri si talentati, joaca o piesa de teatru intr-un restaurant. Pana aici, doar restaurantul e nou. Teatrul in baruri nu. De-aia s-a inventat ‘Godot-Café Teatru’. Sa se joace teatru in bar (ziceam de ‘Godot’, pentru ca imi place mie mai  mult si e relativ nou). Ca asa exista ‘Teatrul Luni’ de la Green Hours, cel care a sprijinit proiecte de teatru independent, acum vreo 10 ani. Dar nu despre asta voiam sa scriu. Asta-i alt subiect si inca unul delicat si trebuie sa-i acord mai mult timp.

Care este ineditul in acest proiect? Tu, consumator fiind, de teatru sau de mancare, in cazul de fata ambele, te poti implica in investigatia care are loc in acea seara. Desigur, trebuie si o tinuta adecvata: fie cea din perioada interbelica (daca optezi pentru un bilet style), fie o tinuta corespunzatoare unui spectacol  de teatru (daca optezi pentu un bilet normal).

Concluzia acestui nou tip de teatru este simpla: in fiecare saptamana este ucis cineva. Ajuta-i sa gaseasca criminalul si petrece o seara deosebita. Vei fi surprins de lucrurile ce ti se pot intampla. Merita sa incerci.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: